onderwijs

Nick van der Heide Oefentherapie 

Passend Onderwijs

Voor scholen bied ik leerlingbegeleiding aan voor kinderen die vastlopen in het regulier onderwijs. Samen met de school wordt een handelingsplan opgesteld passend bij de hulpvraag van de leerling. Als Oefentherapeut ben ik specialist in beweging en (beweeg)gedrag. Ik zet ''bewegen'' doormiddel van spel en sport in om te werken aan thema's als gedragsverandering, zelfvertrouwen en emotie regulatie. Ik ben werkzaam binnen de regio Amsterdam en Diemen. 


Motorische Ontwikkeling

Scholen kunnen mij benaderen voor advies en lessen gericht op het verbeteren van de motoriek. Met name fijn motorische vaardigheden als schrijven, tekenen en knutselen zijn lastig voor veel kinderen. Gerichte oefen- en spelvormen kunnen deze vaardigheden sterk verbeteren.


Keep it Flex

Samen met mijn collega's Jan Willem Duijm en Maaike van Dam ben ik mede initiatiefnemer van Keep it flex. Door ons werk in het onderwijs zien we de enorme vraag naar extra hulp bij het bieden van passend onderwijs, maar het aanbod is klein. Hierdoor kunnen niet alle leerlingen de begeleiding krijgen die ze verdienen. Keep it flex is een openbaar platform waar vraag en aanbod elkaar kan vinden, zonder dat daar een derde partij - met groot winstoogmerk - tussenzit. 


Copyright @ All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren